Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
MARTA 86 TO MUSZE SPRÓBOWAĆ Z OSKAREM OSTATNIA BUTELKA O 12 W NOCY A JAK BEDZIE SIE BUDZIŁ PÓZNIEJ TO WODE PODAM METODĄ PRÓB I BŁĘDÓW MOZE SIE UDĄ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Ja najpierw musze Julke odstawic od piersi. A czuje,ze to nie bedzie proste. To taka mamina przylepa,ze szok,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA no i dobrze ze Julcia to taka mała przylepka niech pije sobie cycusia jak jej smakuje wiadomo ze nie do 3 lat ale jeszcze troszke moze sobie pozwolić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Kasia - zuzia jaka kruszynka a jaka śliczna pannica z niej wyrosła

z tym porodem to rzeczywiscie szok, no, ale czego sie nie robi dla dzieciaczków...

Widziałam w ddtvn
Daris - ibiszowa pod niebiosa wychwalała wózek stokke - ty chyba taki masz, prawda?
ta spacerówka z futerkiem faktycznie nieźle wyglądała hihihihihi
Czego to nie wymyślą teraz dla dzieci fotelik samochodowy wypychający płucka, ehhh....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
No ja tez wlasnie z Daris skojarzylam ten wozek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Daria,go ma i powiem szczerze,ze wyglada swietnie Jak ogladalam go w necie,to wydawal mi sie taki z kosmosu,hi,hi Ale w rzeczywistosci jest super
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
ja widziałam te wózki na targach, bardzo nowoczesne moja mama była zachwycona
ja wole troszke bardziej klasyczne modele, poza tym niestety te kólka u mnie na wsi by sie nie sprawdziły Ale do miasta wydaje się być super
mnie urzekła spacerówka z futerkiem taki mały eskimos na kółkach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
no fajowy ten wózek no i cena też
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Hej kochane
Dzisiaj mialam od rana akcje z Politi bo sasiada szukaja wiec tylko nagralam sobie ten dzien dobry tvn bo widzialam wlasnie ze o wozkach bedzie-pozniej obejrze
To prawda ze mam ten wozek Stokke i jest sliczny w tym kozuszku i wogole,niesamowicie zwrotny i drogi tez jak zauwazylas halas hihi
Szkoda mi go na te sniegi co byly wiec kupilam jeszcze wozek Quinny i jak pogoda nie zachwyca to swojego pieknisia zostawiam w domu i biore ten Quinny co widac na zdjeciu ktore wczoraj dodalam a poza tym to nim sie tez lepiej jezdzi po nierownym terenie jak idziemy na spacer.A moj pieknis jest do miasta i do sklepu ale jak jest ladna pogoda,nie ma sniegow itp to biore go na spacerki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
no ten kozuszek bomba daris kupiłas w Norwegii wózek? czy w Polsce ile kosztował ? bo w ddb tvn mówil ze koło 4 tys
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok